Hoppa till sidans innehåll

Snötillverkning


 

Du har kanske inte varit med förut och inte vet hur det går till men det gör ingenting. Det finns alltid någon som kan närvarande, och det behövs alltid hjälp när slangar och kanoner skall flyttas. Kan vi få ihop ca 8 stycken personer/dygn under 2-3 dagar så behöver man bara jobba ett pass på ca 4 tim (totalt ca 20 pers).

Vi skall försöka ändra lite till den här säsongen så nattpasset inte kommer att arbeta med att flytta kanonerna utan där blir det mer att hålla koll på anläggningen några gånger under natten. Är man två stycken som turas om så räcker det kanske att man går upp en gång på natten och kollar och sedan kan man sova i sängarna som finns i stugan.  

Kan ni tänka er att hjälpa till ett pass eller mer så klicka på länken nedan. Då kommer ni till en sida där vi lagt upp dagar och tider. Ni fyller i ert namn och bockar sedan i alla tider när ni kan tänka er att hjälpa till. När ni är klara så trycker ni på spara knappen längst ut till höger.

Sedan skickar ni även ett mejl med ert mobilnr så jag kan få med er på mejllistan så ni kan ta del av den senaste informationen.

Tiderna är bara preliminära. Vi återkommer med ett exakt schema när vi ser vad det blir för väder.

Har ni några frågor så finns jag på 0708-278166 eller This is a mailto link

 

 

Här är länken till  dagar och tider.

http://doodle.com/hecfu6drhe4wev9a#

 

Med vänlig hälsning Jocke

Anläggningskommittén

 

Här kommer en liten guide för schemat...

 Guide

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:09 Skribent: Joakim Ahrling

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info