Hoppa till sidans innehåll

Ordförande informerar

27 AUG 2021 14:48
Händer det något nytt i arbetet med konsekvenserna efter branden undrar ni säkert. Svaret på den frågan är att ja det gör det faktiskt. Efter mycket grävande och forskande har anläggningskommittén lyckats lokalisera elledningar och vattenrör.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2021 14:48

Hej Medlemmar

Händer det något nytt i arbetet med konsekvenserna efter branden undrar ni säkert. Svaret på den frågan är att ja det gör det faktiskt. Efter mycket grävande och forskande har anläggningskommittén lyckats lokalisera elledningar och vattenrör. Det arbetet har mynnat ut i att vi nu har el i hela anläggningen men saknar vatten.

Försäkringsbolaget har samma svansföring som styrelsen och vill att detta ska bli så bra som möjligt och att vi i slutänden ska ha en fullgod ersättning. De arbetar just nu för att få fram tillfälliga toaletter och duschar och kanske ett par mindre omklädningsrum. Vi får se vad det blir men att det kommer bli en begränsning i resurserna får vi nog acceptera något år innan byggnaden är klar och kan invigas.

Styrelsens främsta prioritet för närvarande är att rita på en fullgod ersättning för det nedbrunna huset samt att ordna finansiärer till den åldersreduktion vi kommer få på grund av den nedbrunna byggnadens ålder. Detta innebär möten med allehanda instanser samt att skicka så många bidragsansökningar som vi bara kan komma på. Om ni har något tips på bidrag man kan söka så hör gärna av er till mig.

Samtidigt pågår det andra saker såsom arrangera tävlingar och förbereda för klubbens deltagande i arrangemanget av GGN som har fler anmälda än någonsin.
Ungdomarna har börjat med sina tisdagsträningar vilket är mycket glädjande och i tisdags den 24 aug var det en stor anslutning vilket ytterligare visar på behovet av toaletter.

Vad händer i övrigt inom orienteringsgotland. GOF har haft ett ordförandemöte som avhandlade återkomsten av orienteringen efter pandemin. Den pågår ju tyvärr fortfarande och innebär begränsningar för oss.
Det pågår förberedelser för avslutningen av Swedish league i orientering på Gotland. Ska bli kul att se den svenska eliten tävla i våra miljöer.

Det är glädjande att se att orienteringen på Gotland lever vidare trots de hinder vi råkar ut för.

På återseende i skogen någonstans.

Hasse
This is a mailto link

Skribent: Allan Wikström
E-post: Adressen Gömd

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info