Hoppa till sidans innehåll

Intervall/Fartträning/Barmarksträning

15 OKT 2020 18:21
Fr.o.m. tisdagen den 3 november blir det intervall/fartträning vid VOK-stugan för alla från ca. 13år. Skidåkarna kör rullskidor samma tid i Visby, men när de inte kan köra rullskidor håller de barmarksträning vid VOK istället för intervall/farträning
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 18:21

Passa på att fortsätta träna eller komma igång med träningen! På tisdagar kl. 18 med start 3:e november, kan man välja på att köra rullskidor i Visby med skidledarna eller springa intervall/fartträning vid VOK-stugan om rullskidor inte är er grej. När det blir för halt för rullskidor, kommer skidledarna flytta träningen till VOK-stugan och kör barmarksträning (fartlekar, styrka, stavgång m.m.) vilket passar alla!

Långa intervaller som behövs under vintern för orienterarna, är varken roligt eller givande för barn, så vi uppmuntrar 13år och uppåt att komma på intervallträning/fartträning och att barnen gör idrott som passar dem - eller busa runt på spåret. Kanske prova på rullskidor, innebandy, simning, dans eller nåt annat spännande under vintern. Som vi alla vet och som forskningen säger, så är det bra att hålla på med flera idrotter/morionsformer långt upp i åldrarna, för att skapa en allsidig träning och bevara känslan av att det är kul med idrott/motion!

Välkomna på rullskidor eller intervall/fartträning önskar Träningskommittén!

Skribent: Anna Samelius
E-post: Adressen Gömd

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info