Hoppa till sidans innehåll

Grattis vår Tröjmästarinna, vår Årets Junior och Herrtröjmästaren!

01 OKT 2019 20:14
I söndags stod det klart att Visborgs OK igen har tagit damernas Tröjmästartitel, att Tröjmästaren på herrsidan togs av en Gotlands Bro OK löpare (igen ; ) och att Årets Junior blev vår egen Felix!
  • Uppdaterad: 01 OKT 2019 20:14

Vår Tröjmästarinna, Mikaela Rönnbäck ska ha all den uppmärksamhet och de gratulationer hon förtjänar! Vi som varit med på hennes resa vet att det bestått av både medgång och motgång med fysiska begränsningar som satt gränser och som gjort att en av våra duktiga framtidslöften valde att lägga skorna på hyllan under flera år, för att smälta de förutsättningar hon stått inför. Mikaela är nu tillbaka i vår orienteringsgemenskap och visade i år att teknik ibland övervinner fysisk förmåga i vår fantastiska idrott.

Jag vill som tränare och mamma gratulera Mikaela och så klart ”vår” Brent – en Gotlands Bro OK löpare som har ett fantastiskt löpsteg, en fart som är fin och en orienteringsförmåga som sitter när det behövs! Stora gratulationer från mig och medlemmarna i Visborgs OK! Vi alla gläds med er!

Vi vill även gratulera vår unga junior Felix, som satte press i seniorklassen och som i söndags med en tävling kvar i framtagandet av Årets Junior, redan stod som vinnare – stort grattis Felix för dina framgångar och som din jobbiga tränare så skickar jag med: fortsätt våga utvecklas, fortsätt se dina styrkor och dina utvecklingssidor, fortsätt ditt intresse för kartor, kartritning, arrangemang och allt annat. Du kommer som alla vi andra, lyckas i livet med det just du önskar lyckas med!

Det viktiga för oss alla är ju att vi alldeles själva väljer vad just jag/vi vill göra, hur mycket tid vi vill lägga på det ena och det andra. Ingen annan bestämmer för oss. Ibland blir det fortsatt idrottande på hög nivå med mycket insats och bortprioritering av annat, ibland blir det ”lagom” idrottande och annat spännande och för vissa vill man efter några år fokusera på andra intressen man har. Vi är alla fina människor med fantastiska kvaliteter och vi kämpar alla, med orientering, med skola, med jobb, med andra intressen, med familj och med livet. I år gratulerar vi Brent, Mikaela och Felix till Årets Tröjmästare och Årets Junior och det gör vi med värme och kärlek! Men vi omfamnar även alla oss andra som gör en massa saker inom vår idrott, i livet, i vardagen och i träningsspåret!

Tack Mikaela och Felix och alla andra, att jag som tränare får vara en del av era liv och eran utveckling! En fantastisk möjlighet och förmån, att få ta del av någon annans livsresa, så tack!

Med stor värme från tränaren och ”stormamman” Anna

Skribent: Anna Samelius

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info