Hoppa till sidans innehåll

FÖRFEST och INBJUDAN!!!

25 SEP 2020 09:43
Den 28 september 1945 bildades Visborgs Orienteringsklubb av en grupp militärer vid dåvarande I 18. Och här står vi idag! Visborgs OK är en fantastisk verksamhet som rullar vidare mot 100!
  • Uppdaterad: 25 SEP 2020 09:43

Vi har en grupp personer som under året jobbat hårt med vårt jubileum. Målet var en stor fest, men vi har fått backa till att ha det i lite mindre format, och utspritt. Festen kommer, den som väntar på något gott....

Visborgs OK har en spännande historia! Det kommer att synliggöras från och med det magiska datumet -28e september. För de som inte vill eller har möjlighet att ta sig till VOK- stugan så kommer det även att läggas upp texter här på hemsidan och på vår facebook-sida.

  • På måndag den 28e september kl 09.00 hälsas alla daglediga välkomna till VOK- stugan! Vi bjuder på en exklusiv jubileumsbana utöver det vanliga, och givetvis bjuder vi på kaffe och jubileumstårta! Ni kommer också att få ta del av den fina utställningen, OCH ni har möjlighet att göra en ”digital orientering” via ACTIVE QUIZ! Mer information får ni på plats!
  • tisdag den 29e september kl 17.45 har vi som vanligt träning för barngrupperna men i ovanlig utformning. Föräldrar välkomna att delta! Givetvis ska vi käka TÅRTA!! Vi ska inviga utställningen! För de som vill finns jubileumsbanan och quizet. Fina priser att vinna! Motion både för kroppen och hjärnan!
  • Efter den 29e september: För alla er andra kommer jubileumsbanan och utställningen att finnas kvar givetvis. Kartorna kommer som vanligt att ligga i hallen utanför omklädningsrummen (lämna gärna tillbaka kartan efter!). Är du nyfiken på AKTIVE QUIZ och vill vara med och testa dina kunskaper och ha möjlighet att vinna priser? Information om hur du går tillväga kommer att anslås på väggen utanför vid utställningen. Tyvärr blir ni utan tårta denna gång...

Jag skulle också vilja påminna om Hittaut som pågår fram till sista oktober i år. Hittaut Gotland har gjort ett extra checkpointssläpp med 20 st extra kontroller!
Har du inte provat på vårt Naturpass eller Fotopass så finns det ännu tid för det. Genom att köpa passen bidrar du till VOK! Det är om inte annat ett bra presenttips till de ”som har allt”!

Håll utkik efter VOK-Framtid!! Vi ses!/Ullis ordförande i VOK

Skribent: Jerker Drottenmyr
E-post: This is a mailto link

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info