Hoppa till sidans innehåll

Uppgradering hemsidan

02 JUN 2016 21:36
Mellan den 7-8 juni kommer IdrottOnline uppgradera det system som denna hemsidan finns på. Detta kommer då leda till att den inte är tillgänglig under den tiden.
  • Skapad: 02 JUN 2016 21:36

RiksIdrottsförbundets använder IdrottOnline som system för medlemshantering, kalender och även hemsida för idrottsföreningar.

Dagens system är ganska gammalt och har en hel del brister som framförallt märks vid administrering av både hemsida, medlemsregister och aktiviteter.

Så under tisdag-onsdag nästa vecka (7-8/6) kommer en helt ny version att installeras som medför en mer modern och förhoppningsvis enklare hantering. Dock så kommer hela hemsidan vara nere under denna tid, och man kommer alltså inte att nå några delar av denna. Man kan dessutom misstänka att det uppstår en del följdfel i samband med uppgraderingen vilket gör att det blir begränsad tillgång även ett par dagar efter detta.

Så det kan alltså vara praktiskt att man skriver ut kalendern och kanske andra uppgifter man behöver innan den dagen, utifall att.

För de som jobbar i IdrottOnline så kommer det att vara en helt annan miljö efter uppgraderingen än idag. Mer info kring detta finns på IdrottOnlines supportsidor.

Förhoppningsvis blir allt enklare när uppgraderingen är klar.

 

Under tiden som som sidan är nere publicerar Visborgs OK sin aktuella info på Facebooksidan, https://www.facebook.com/VisborgsOk/.

Följ oss där!

Skribent: Stig Dahl

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info