Hoppa till sidans innehåll

Stort tack för hjälp

03 NOV 2015 09:59
Till alla VOK-are (och till er som ännu inte är VOK-are, men hjälpte till ändå!)
  • Skapad: 03 NOV 2015 09:59

Stort tack för hjälpen på Tofta i samband med GGN- och de andra tävlingarna! Era insatser gjorde att vi kunde klara av ett stort åtagande på ett utmärkt sätt. Några hade mer ansvar än andra och skapade därmed förutsättningarna för att vi skulle lyckas så bra. Därför sänder jag ett särskilt tack till dem som jobbat extra mycket.

Resultatet i ekonomiska termer bedömer jag vara i nivå med tidigare år (slutredovisningen dröjer tills vi fått alla fakturor). Samtidigt har arbetsuppgifterna varit mer begränsade avseende tältresning/-rivning m.m. Så på det hela taget har vi sannolikt gjort ett lika bra ekonomiskt resultat som tidigare år, men till en mindre arbetsinsats.

Jag vill gärna att framför allt kioskansvariga skriver ner sina synpunkter på hur vi kan bli bättre till nästa gång. Hur gick det med förberedelserna, genomförandet och efterarbetet? Kan vi synas bättre och sälja mer? Allas synpunkter är välkomna. Skicka ett mail till This is a mailto link eller till This is a mailto link för vidare befordran.

Hälsningar från Per Lindqvist, samordnare

Skribent: Jerker Drottenmyr
E-post: This is a mailto link

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info