Hoppa till sidans innehåll

Snötillverkning

14 JAN 2014 09:33
Nu behöver vi hjälp av er medlemmar för att ordna snötillgången.
  • Skapad: 14 JAN 2014 09:33

Prognosen för veckan säger kallt men bara lite snöfall, förhoppningsvis skall vi få så mycket minusgrader att vi skulle kunna snölägga början/hela elljusspåret. Svaide/Roma har nu kört kanonerna hos sig och lär bli klara under onsdagen och då planerar vi för att flytta över dem till oss och fortsätta.

Du har kanske inte varit med förut och inte vet hur det går till men det gör ingenting. Det finns alltid någon som kan närvarande, och det behövs alltid hjälp när slangar och kanoner skall flyttas. Kan vi få ihop ca 8 stycken personer/dygn under 3-5 dagar så behöver man bara jobba ett pass på ca 4 tim (totalt ca 40 pers). Är man två stycken som turas om så räcker det att man går upp en gång på natten och kollar och sedan kan man sova i sängarna som finns i stugan.

Kan ni tänka er att hjälpa till ett pass eller mer så klicka på länken nedan. Då kommer ni till en sida där vi lagt upp dagar och tider. Ni fyller i ert namn och bockar sedan i alla tider när ni kan tänka er att hjälpa till. När ni är klara så trycker ni på spara knappen längst ut till höger. Tiderna är bara preliminära. Vi återkommer med ett exakt schema när vi ser vad det blir för väder. Har ni några frågor så finns jag på 0708-278166 eller This is a mailto link

På onsdag eftermiddag behöver vi 3 förare med bil/dragkrok för att så snabb som möjligt flytta över all utrustning till Vokstugan. När det är klart så behöver vi vara ca 4 st. vid uppstart. De övriga passen räcker det bra med 2 personer/pass. När det blir dags att stänga ner så är det bra om vi kan hjälpas åt minst 4-6 stycken då det är mycket material som skall in i förrådet igen.

 

Här är länken till dagar och tider http://doodle.com/hecfu6drhe4wev9a

 

Stort tack för att ni hjälper till!

 

Med vänlig hälsning Jocke
Anläggningskommittén

Skribent: Jerker Drottenmyr
E-post: This is a mailto link

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info