Hoppa till sidans innehåll

Referat från årsmöte

28 JAN 2013 18:18
Visborgs OK valde nygammal ordförande
Vid Visborgs OK:s årsmöte i VOK-stugan i söndags hade cirka 30 medlemmar bänkat sig. Årsmötet, som leddes av Ingela Westfält-Uddin, hade bland annat att ta ställning till frågan om vem som ska leda klubben under 2013. Hon hade själv, efter två år, avsagt sig ordförandeskapet.
  • Skapad: 28 JAN 2013 18:18

Svaret blev Bo ”Bosse” Magnusson, som senast under åren 1995-99 var klubbens ordförande.

Som valberedningens sammankallande konstaterade han i sin inledning att det varit mycket få avhopp från kommitté- och styrelsearbete i övrigt, men att posten som ordförandeposten inte varit lätt att hitta villiga kandidater till. Han beslutade därför att själv kandidera, något som årsmötets deltagare under hörbart jubel gillade.

Således är Bo Magnusson nu beredd att åter leda styrelsens arbete tillsammans med övriga i styrelsen, vice ordförande Per Lindqvist, sekreterare Ing-Marie Bergman, kassör Lena Nyström och ledamot Rolf Malmros.

 

En motion behandlades. Den handlade om att förbättra informationen för allmänheten vid VOK-stugans infart, ett arbete som anläggningskommittén redan tycks vara igång med. Efter en kort diskussion antogs motionen i sin helhet.

Efter de sedvanliga årsmötesförhandlingarna delades ett antal utmärkelser ut. Vandringspriset till bästa ungdomsledare gick till ledamoten i ungdomskommittén, Linn Möller. Två exemplar av ”VOK-standaret 2012” utdelades. Det första gick till Per Lindqvist för sitt stora engagemang i Enduro-GGN, i styrelsearbetet och som tävlingsledare. Det andra tilldelades Nils Hallgren, utan vars arbete med karttryck, arenauppbyggnader och många andra uppgifter, klubben skulle ha svårt att klara sig.

 

Joakim Ahrling fick klubbens förtjänstmedalj för sitt synnerligen aktiva arbete med anläggningskommittén och framför allt med snötillverkningen och snökanonerna. Vad som i övrigt avhandlades kan intresserade läsa om i årsmötesprotokollet, som efter justering kommer att läggas ut på hemsidan, www.visborgsok.se .

Skribent: Stig Dahl

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info