Hoppa till sidans innehåll

GGN

Hur blir det med GGN 26-27 oktober?

Visborgs OK har medverkat under 32 år och ställer upp i år igen som vi alla bestämde på årsmötet eller hur?

Nytt 550 förare flyttas till fredagen, totalt ca 900 förare på fredagen, ca 1600 på lördagen. Kantenkiosken tas bort.

Inga cykel- eller löpartävlingar genomförs i år.

Vår insats VOK ska svara för försäljning av hamburgare, korv, kaffe, läsk, vatten och godis på fredagen 26 oktober i depån och på 4 platser under lördagen den 27 oktober. Vi ska även sköta duscharna och bastun på Kallbadhuset i Visby (Nisse H) och ett disktält i depån.

(I depån finns på fredag 26 och lö 27 okt: 1.VOK, 2. Kycklinggryta/ Munkringar, 3. Mr Panini, 4. Pizza, 5. Gute rosteri kaffe).

Vi lastar materiel på lördag 20 oktober under Örjan och Hasses ledning. Transportera ut materiel och varor fixar Örjan under veckan. På torsdag hämtas tält på Kul o Fri, Per med viss hjälp fixar det. Sen ska vi på torsdagen från ca 0900 resa tält och ordna tre kiosker. Jag behöver minst 6 hjälpsamma personer som hjälper mig på torsdagen från 0900 på Tofta, samt Simon som kör ATV. Kioskerna och en grill ska sedan bemannas på fredagen i depån under Elisabeth ledning.

På lördagen behövs folk i depån, Hästskon och Tankslingan. Jocke och Åsa håller i det. Endast VOK löser in funktionärernas matkuponger med namn och förening på dessa. VOK ansvarar för att det finns papperskorgar runt sitt försäljningsställe och tömmer de efter behov.

På lördag eftermiddag ska vi lasta in all materiel i containern igen och då behövs minst 6 hjälpsamma personer som hjälper mig på lördagen från ca 1500 på Tofta, samt Simon som kör ATV. På söndag fm ska vi återställa i VOKstugan och då behövs hjälpsamma personer från ca 1000.

Entréiljetter för personal och fordon lämnar jag till kioskförståndarna när de är klara hos NSE. Kassor till kioskerna ordnar Brita.

PARKERING 

Ni har nog alla era egna ställen som ni brukar parkera på och det fungerar säkert lika bra i år. Men vid Kluvstainsväg (Containerplats) är det numera ner till höger vid handgranatsbanan. Börja parkera längst in så alla får plats att komma in och ut. VOK förtjänst beror helt på vår egen insats, men det fordrar att så många som möjligt av oss ställer upp och jobbar såväl under förberedelser, tävlingsdagar och efterarbeten.

Hoppas att du kan ställa upp och hjälpa till.

Per Lindqvist

GGNsamordnare

Nyheter

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info