Hoppa till sidans innehåll

Artikel 2


 

KASAM

 

Ibland undrar jag över drivkraften. Vad är det som driver ett gäng med män ut i mörker och kyla att skruva ihop rör, gräva och flytta sten? Vad är det som driver att trots ordentligt ont i ryggen så ställer man upp och sätter ut och tar in kontroller som andra ska träna på? Sätta sig på möte direkt efter en tuff arbetsdag och diskutera och fatta beslut som kräver engagemang och analys, vilket tar energi, varför gör man det?

 

KASAM, känslan av sammanhang, jag tror det är därför vi ställer upp. Glädjen av att få vara med och driva en förening, med verksamhet för alla åldrar på en arena i alla väder. Vara med och se att den får fortsätta och ge medlemmarna härliga upplevelser och gemenskap.

 

Vi avslutar nu en orienteringssäsong och startar en skidsäsong. Mitt i den har vi ett enduro att genomföra, det är planering, uppbyggnad, genomförande och rivning. Många uppgifter som kräver sin man/kvinna. En orgie i många bitar som ska falla på plats. Vi har gjort det förut, men varje gång är det lika spännande att se vad vi kan göra bättre. Det är en manifestation över medlemmarnas vilja till att jobba mot gemensamt mål.

 

Idag började man plocka upp Julsaker på ICA Maxi. För mig får Julen gärna vänta minst en månad till, innan adventsljusstakarna och stjärnan ska kollas. Dock tror jag att snön kommer snart. Vi ska inom kort skapa en stugvärdslista, som är en grund för att vi alla ska kunna få njuta av vintern och skidåkning vid VOK-stugan. När den är klar hoppas jag att också du känner KASAM.

 

Ingela Westfält-Uddin

Ordförande Visborgs OK

 

Uppdaterad: 28 OKT 2011 10:31

like_us_on_facebook

Orientera på Gotland

 

EventorBanner178x42_3
 

Logo Naturpasset

 
 

 

Postadress:
Visborgs OK
Box 1245
62123 Visby

Besöksadress:
Follingbo Stora Vede 385
62191 Visby

Kontakt:
Tel: 0702428433
E-post: This is a mailto link

Se all info